Mag ik mij aan u voorstellen?

 mwvdv3uwmedi                  ADRcertifiedcircle

Een aantal jaren geleden heb ik de samenwerking tussen twee organisaties zien mislukken omdat twee sleutelfiguren in een conflict terecht kwamen.

In alle goed bedoelde pogingen om 'eruit' te komen zag ik de samenwerking steeds verder afbrokkelen. Tot de relatie zodanig bekoeld was dat men min of meer bij nul was. Vanaf dat moment realiseerde ik mij dat er een manier moest zijn om dit soort situaties te voorkomen. Korte tijd later kwam ik in contact met mediation (conflict­bemiddeling). Ik was meteen enthousiast over deze andere methode om conflicten op te lossen.

Ik heb de twee jaar durende opleiding van het Centrum voor Conflicthan­tering gevolgd.          

In 2013 heb ik de training ‘Online mediation’ bij Juripax met goed gevolg afgerond. Verder heb ik de training “Werken vanuit de visie van de Eigen Kracht” gevolgd van de Eigen Kracht centrale.

Ik hoop als mediator (bemiddelaar) mensen te kunnen helpen zelf grip op hun conflict te krijgen waardoor zij in staat zijn een oplossing te bedenken die voor hun conflict passend is. En door de training: Werken vanuit de visie van de Eigen Kracht heb ik nog meer inzicht hoe ik mensen kan helpen de regie in eigen handen te nemen.


Sinds 1 september 2012 ben ik officieel als mediator gevestigd in Doesburg. Inmiddels heb ik een aantal bemiddelingsgesprekken gevoerd, o.a. tussen burgers en gemeente, die naar volle tevredenheid van partijen zijn verlopen en waarbij het tot een oplossing van het conflict is gekomen. Hierdoor is voor mij in de praktijk gebleken dat het mogelijk is om ook tussen instanties en privé-personen conflicten op te lossen.

Ik ben Geeske van der Veen, geboren te Dokkum. Na 40 jaar Friesland, onderbroken door 3 jaar Nederlandse Antillen, woon ik sinds 1997 in Gelderland en sinds 2005 in Drempt.

 

Persoonlijke registratie internationaal ADR register G. van der Veen

Bedrijfsregistratie internationaal ADR register Van der Veen Mediation Services

 

ADRfooterlogo